header silicaat webdesign

WerkwijzeBij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriŽnterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen t.a.v. de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u on-line uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines (bijv. Google, Dmoz, Ilse)

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.

Voor het bouwen van uw website maken we gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van webdocumenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van deze webstandaarden is uw site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.


Neem gerust contact op om uw mogelijkheden te bespreken !