header silicaat webdesign

OnderhoudDe inhoud van een website is belangrijk. Vernieuwing van de inhoud houdt de site "up to date" en geeft de bezoeker een reden om terug te keren.

Maar ook wanneer uw website af is zal deze onderhouden moeten worden.

Silicaat Webdesign streeft er naar om uw website niet te laten verouderen, of niet een verouderde indruk te laten geven bij de bezoeker.


Voor onderhoud van uw website hebben wij de onderstaande mogelijken:
  • Abonnementsvorm
  • Op basis van nacalculatie

Abonnementsvorm

Voor het onderhoud na oplevering van de website heeft Silicaat Webdesign een abonnementsvorm. Hierbij heeft u de mogelijkheid om 6 maal per jaar (eens per 2 maanden) uw website tekstueel te laten aanpassen. Indien u hiervoor kiest kunt u uw wijzigingen door mailen en Silicaat Webdesign zal er voor zorgen dat deze wijzigingen op uw website worden doorgevoerd, mits de wijzigingen passen binnen het opgezette framework.

Mocht het zo zijn dat de door u gewenste aanpassingen niet passen binnen het framework, dan zal Silicaat Webdesign contact met u opnemen om te komen tot een nieuw geaccepteerd framework en verdere realisatie.

Op basis van nacalculatie

In deze vorm van onderhoud registreert Silicaat Webdesign de gerealiseerde uren voor de aanpassingen en ontvangt u eens per maand een factuur voor het deze uren. Een website moet up-to-date blijven, zodat bezoekers regelmatig terugkomen.

Heeft u liever dat wij uw website beheren dan doen we dat graag voor u. We doen u een goed aanbod in de vorm van een onderhoud- en beheercontract.